Trots

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dit resulteert namelijk in mooie samenwerkingen en daar houden we van bij TROTS. Spreekt jou dit aan? Laat dan je contactgegevens bij ons achter, dan plannen wij op korte termijn een kennismakingsgesprek in.

Verwachtingen

We houden zaken graag simpel en duidelijk. De afgelopen jaren hebben we in de publieke sector heel wat opdrachten tot een goed einde gebracht. Daarbij gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit en luisteren we niet alleen naar wat jij wel wilt, maar ook naar wat je juist niet wilt. Dat is onze kracht en daar zijn we best een beetje trots op.

Allemaal leuk en aardig, horen we je denken, maar eerst zien en dan geloven. Dat snappen we heel goed en daarom mag je best hoge verwachtingen van ons hebben. Graag zelfs, want die hebben we ook van jou. Dus laat die uitdaging maar komen.

Eerlijk advies

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt sta je als werkgever ook in de publieke sector voor een enorme uitdaging. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Of het nu gaat om advies bij de werving, een vaste invulling of tijdelijke expertise, je kunt ons altijd inschakelen voor advies op maat. Daar hoef je dan weer niet te trots voor te zijn.

Ook uitdagingen als de vergrijzing in de publieke sector gaan we bepaald niet uit de weg. Integendeel. We proberen met veel creativiteit een brug te slaan tussen ambitieuze starters aan de ene kant, inclusief professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt, en (bijna) gepensioneerden aan de andere kant.

Detachering

Onze professionals kennen ons persoonlijk. En andersom natuurlijk. Dat stelt ons telkens weer in staat om op een mensgerichte manier tot de juiste detacheringsmatch te komen. Zowel voor interimfuncties als voor langere termijn. Daarnaast willen we werken voor iedereen leuker maken. Juist nu we met z’n allen vaker thuis werken. Je moet dus niet vreemd opkijken als we zo nu en dan met alle partijen samen even de boel de boel laten en erop uit trekken. Ook dat maakt ons wie we zijn.

Werving & Selectie

Zoek je een proactieve partner voor kwalitatief recruitment met een aanstekelijke dosis enthousiasme en energie? En die zo nu en dan zelf de slingers ophangt om het werk voor iedereen leuker te maken? Ook dan ben je bij TROTS aan het juiste adres. Het vinden van de juiste talenten voor opdrachtgevers is namelijk een talent op zich.

Dat betekent in ons geval ook dat we nee durven zeggen tegen opdrachten die niet onze core business zijn.

Leg de lat ook hier gerust heel hoog. We zullen je niet teleurstellen.
Trots